Home » ATP » Coppejans stunt en staat in halve finale in Scheveningen

Coppejans stunt en staat in halve finale in Scheveningen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-365) heeft zijn zesde partij op rij gewonnen op het Challengertoernooi van Scheveningen (Nederland, € 64 000). In de kwartfinale was hij te sterk voor het vierde reekshoofd.

Coppejans stootte vanuit de kwalificaties door naar de kwartfinale. Daarin moest hij het opnemen tegen het Duitse vierde reekshoofd Oscar Otte (ATP-183). In een spannende eerste set trok Coppejans nipt met 7-5 aan het langste eind. In de tweede set forceerde onze landgenoot een vroege break, hij hield de voorsprong vast en pakte de tweede set met 6-4. De wedstrijd duurde 1 uur en 35 minuten.

In de halve finale wacht een duel met de Italiaan Alessandro Giannessi (ATP-180) of de Nederlander Thiemo De Bakker (ATP-290).

In het dubbelspel strandde Coppejans (ATP D-679) samen met Niels Desein (ATP D-378) in de kwartfinale. Ze verloren nipt met 6-7(8), 6-4 en 7-10 van vierde reekshoofden Ruben Gonzales (ATP D-176) en Nathaniel Lammons (ATP D-179).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden