Home » Geen categorie » Coppejans stunt tegen derde reekshoofd in Rome

Coppejans stunt tegen derde reekshoofd in Rome

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-176) heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het Challengertoernooi van Rome (Italië, € 64 000). Hij versloeg het derde reekshoofd in twee sets.

Coppejans moest het in de tweede ronde opnemen tegen het Tsjechische derde reekshoofd Adam Pavlasek (ATP-95). Onze landgenoot sleepte de eerste set met 6-2 in de wacht, maar in de tweede set waren beide spelers aan elkaar gewaagd. Ze verloren elk viermaal hun opslagspelletje en uiteindelijk moest een tiebreak de beslissing brengen. Daarin trok Coppejans met 7-6(3) aan het langste eind. De wedstrijd duurde 1 uur en 31 minuten.

In de kwartfinale wacht een duel met de Italiaanse wildcard Riccardo Bellotti (ATP-199) of het Kazachse achtste reekshoofd Alexander Bublik (ATP-147). Samen met de Hongaar Marton Fucsovics (ATP D-793) staat Coppejans (ATP D-410) ook in de kwartfinale van het dubbelspel. Ze versloegen derde reekshoofden Jeevan Nedunchezhiyan (ATP D-91) en Christopher Rungkat (ATP D-151) met 7-6(3) en 6-3.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER