Home » Geen categorie » Coppejans verrassend vroeg uitgeschakeld in Porto Alegre

Coppejans verrassend vroeg uitgeschakeld in Porto Alegre

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-134) moet al vroeg zijn koffers pakken op het ATP-Challengertoernooi van Porto Alegre (Brazilië, $ 40 000). In de tweede ronde verloor hij verrassend in twee sets van een Braziliaanse thuisspeler.

Op het Braziliaanse graveltoernooi van Porto Alegre was Coppejans het derde reekshoofd maar kon hij zijn favorietenrol niet waarmaken. Na een gemakkelijke zege in de eerste ronde, moest de 21-jarige Belg in twee sets het onderspit delven tegen de Braziliaan Rogerio Dutra Silva (ATP-164). In de eerste set moest hij twee keer zijn opslag inleveren en ging hij onderuit met 6-2. Daarna bood Coppejans meer weerwerk in de tweede set. De West-Vlaming kreeg één breakbal maar kon hem niet benutten. Hij verloor voor de derde keer zijn opslag en kon zijn achterstand niet meer goedmaken. Na 1 uur en 25 minuten maakte Dutra Silva de match af en stond er 6-2 en 6-4 op het scorebord.

Ook in het dubbelspel werd Coppejans (ATP D-617) uitgeschakeld. Samen met de Fransman Axel Michon (ATP D-391) verloor hij in twee sets van een Portugees duo.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS