Home » Geen categorie » Coric bijna naar halve finale op Next Gen ATP Finals, Chung zeker van halve finaleplaats

Coric bijna naar halve finale op Next Gen ATP Finals, Chung zeker van halve finaleplaats

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De tweede dag van de ATP Next Gen Finals in Milaan heeft één halvefinalist opgeleverd. Hyeon Chung (ATP-54) is zeker van zijn halve finale, Borna Coric (ATP-48) heeft zijn plaats bij de beste vier binnen handbereik.

Donderdag worden de laatste wedstrijden in de groepsfases gespeeld. Dan weten we welke spelers zullen doorstoten naar de halve finale.

In Groep A Chung maakte indruk met de manier waarop hij het eerste reekshoofd verschaklte. Tegen de Rus Andrey Rublev (ATP-37) werd het 4-0, 4-1 en 4-3 (1). Dankzij deze overwinning, en met nog één wedstrijd te gaan, is de Zuid-Koreaan nu al zeker van een plaats in de halve finale. In dezelfde groep kon Denis Shapovalov (ATP-51) zijn eerste wedstrijd winnen van de Italiaanse wildcard Gianluigi Quinzi (ATP-306) met 4-1, 4-1, 3-4 (5) en 4-3 (5). Hij moet winnen van Rublev wil hij nog kans maken op een halve finale.

De Kroaat Coric heeft in Groep B de beste papieren voor een plaats in de halve finale dankzij zijn overwinning tegen Daniil Medvedev (ATP-65). Coric won met 4-3 (5), 2-4, 4-2 en 4-2 na iets meer dan anderhalf uur wedstrijd. Tweede reekshoofd Karen Kachanov (ATP-45) won zijn eerste wedstrijd met 4-1, 4-3 (3) en 4-2 van Jared Donaldson (ATP-55) en houdt zo zijn kansen gaaf.

 

 

 

koen

koen

MEER NIEUWS