Home » Nieuws » Costoulas en Bailly pronken met finaleplaats in Plovdiv

Costoulas en Bailly pronken met finaleplaats in Plovdiv

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Na een knappe week hebben Sofia Costoulas (ITF-50) en Pierre Yves Bailly (ITF-102) de finale verloren op het juniorentoernooi van Plovdiv in Bulgarije (J1). Costoulas bereikte ook de halve finale in het dubbelspel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In het Bulgaarse Plovdiv keerde de 15-jarige Costoulas terug na blessureleed. De Limburgse bereikte knap de finale maar daarin moest ze met 6-2 en 6-1 de duimen leggen tegen eerste reekshoofd Victoria Jimenez Kasintseva uit Andorra (ITF-3). Costoulas geraakte ook tot in de halve finale van het dubbelspel.

Bij de jongens stuntte de 17-jarige Belg Martin Katz (ITF-122) tegen het derde reekshoofd maar ging hij in de kwartfinale onderuit tegen vijfde reekshoofd Maks Kasnikowski (ITF-51). Onze 17-jarige landgenoot Pierre Yves Bailly (ITF-102) bereikte de finale na stunts tegen het vierde én het tweede reekshoofd maar moest uiteindelijk moest hij het hoofd buigen voor de Brit Jack Pinnington Jones (ITF-91).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER