Home » Grand Slam » Australian Open » Costoulas stoot door naar kwartfinale dubbelspel, exit Hoogmartens

Costoulas stoot door naar kwartfinale dubbelspel, exit Hoogmartens

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sofia Costoulas (ITF-63) heeft zich samen met Antonia Ruzic (ITF-111) geplaatst voor de kwartfinale van het juniorendubbeltoernooi op de Australian Open. Voor Alexander Hoogmartens (ITF-43) viel het doek in de tweede ronde.

Costoulas en Ruzic stonden tegenover thuisspeelsters Olivia Gadecki (ITF-206) en Amy Stevens (ITF-102) in de tweede ronde. De Belgisch-Kroatische tandem trok na 56 minuten met 6-1 en 6-3 makkelijk aan het langste eind. In de kwartfinale volgt een duel met het Amerikaanse duo Savannah Broadus (ITF-31) en Elizabeth Coleman (ITF-74).

Hoogmartens wist zich met Dali Blanch (ITF-26) niet te plaatsen voor de kwartfinale. Het Belgisch-Amerikaanse stel verweerde zich kranig tegen de Franse topreekshoofden Arthur Cazaux (ITF-8) en Harold Mayot (ITF-3), maar ging uiteindelijk met 6-3, 5-7 en 4-10 onderuit.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden