Home » Nieuws » Costoulas vliegt naar achtste finale Australian Open, Basile en Vandewinkel uitgeschakeld

Costoulas vliegt naar achtste finale Australian Open, Basile en Vandewinkel uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sofia Costoulas (ITF-16) heeft de achtste finale bereikt op het juniorentoernooi van de Australian Open. Alessio Basile (ITF-70) en Hanne Vandewinkel (ITF-23) zijn uitgeschakeld.

Achtste reekshoofd Costoulas moest in haar tweede ronde spelen tegen Meshkatolzahra Safi (ITF-74) uit Iran. In amper 1 uur en 1 minuut snelde ze naar de zege met 6-0 en 6-2. Voor haar volgt er in de achtste finale nu een moeilijkere opgave tegen negende reekshoofd Celine Naef (ITF-17).

(lees verder onder de tweet)

Bij de jongens kon Basile zich niet plaatsen voor de achtste finale. Hij verloor met 6-2 en 6-1 van zestiende reekshoofd Lautaro Midon (ITF-25) uit Argentinië.

In het dubbelspel kwam er ook een einde aan het toernooi van Basile. Samen met de Nederlander Daniel Verbeek (ITF-120) ging hij in de tweede ronde met 6-1, 1-6 en 10-7 onderuit tegen de derde reekshoofden, het Frans-Zwiterse team Gabriel Debru (ITF-10) en Kilian Feldbausch (ITF-19).

Bij de meisjes werd Hanne Vandewinkel (ITF-23) in het dubbelspel ook uitgeschakeld. Samen met Anca Alexia Todoni (ITF-60) verloor ze in de tweede ronde met 7-6 en 6-1 van de achtste reekshoofden, het Amerikaanse team Alexis Blokhina (ITF-34) en Liv Hovde (ITF-24.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS