Home » Geen categorie » Cuypers bereikt halve finale dubbelspel in Plovdiv

Cuypers bereikt halve finale dubbelspel in Plovdiv

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Seppe Cuypers (ITF-98) heeft zich geplaatst voor de halve finale in het dubbelspel op het juniorentoernooi van Plovdiv in Bulgarije (Grade 2, gravel, outdoor). Hij maakt zijn rentree na veel blessureleed.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Cuypers speelde zijn laatste juniorenmatch op de Australian Open eind januari. Net na Melbourne liep hij een buikspierblessure op. Na veel blessureleed keerde hij nu terug in het juniorencircuit.

Het enkeltoernooi was geen succes voor Cuypers. Daarin verloor hij zijn eerste partij in tien weken met 6-4,6-4 tegen de Roemeen Gabi Adrian Boitan (ITF-293). In het dubbeltoernooi kende Cuypers meer succes. Samen met de Pool Piotr Matuszewski (ITF-53) stootte hij door naar de halve finale. In zijn kwartfinale haalden ze het vlot met 6-0 en 6-3 van een Montenegrijns-Macedonisch duo. In de halve finale wacht een duel met het Grieks-Italiaanse duo Menelaos Efstathiou (ITF-270) en Andrea Guerrieri (ITF-181). Bij de meisjes is Lara Salden (ITF-73) actief in Plovdiv. Ze plaatste zich voor de tweede ronde in het enkelspel en het dubbelspel.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS