Home » Geen categorie » Cuypers en Cailleau stunten in Eupen

Cuypers en Cailleau stunten in Eupen

Cuypers en Cailleau stunten in Eupen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Seppe Cuypers (NR) en Jolan Cailleau (ATP-1136) zijn uitstekend op dreef op het Futurestoernooi van Eupen ($ 10 000). Ook Yannick Vandenbulcke (ATP-949) bereikte de kwartfinale.

Cuypers kreeg een wildcard voor het toernooi en zorgde in de eerste ronde voor een stunt door het Braziliaanse achtste reekshoofd Fernando Romboli (ATP-587) met 7-5 en 2-0 te verslaan. In de tweede ronde was de youngster met 6-2 en 6-1 te sterk voor de Chileen Simon Navarro (ATP-1673), die Alexandre Folie (ATP-758) versloeg in de eerste ronde. In de kwartfinale wacht een duel met vierde reekshoofd Mats Moraing (ATP-438) uit Duitsland. Cuypers veroverde in Eupen zijn eerste ATP-punt.

Cailleau haalde het in de eerste ronde met 1-6 7-5 en 6-2 van wildcard Zizou Bergs (NR) in een Belgisch duel. In de tweede ronde zorgde hij voor een stunt tegen tweede reekshoofd Maxime Authom (ATP-372). Authom gooide bij een 6-0 2-6 en 0-3 achterstand de handdoek. In de kwartfinale wacht een duel met vijfde reekshoofd Michaël Geerts (ATP-435), die de Nederlander Botic Van de Zandschulp (ATP-838) met 7-6(4) en 7-6(5) versloeg.

Ook Vandenbulcke boekte zijn plaats bij de laatste acht, daarin neemt hij het op tegen het Franse zesde reekshoofd Antoine Hoang (ATP-481). Eerder rekende hij af met Stijn Meulemans (ATP-678) en Thomas Brechemier (ATP-1106). De Fransman versloeg verrassend eerste reekshoofd Christopher Heyman (ATP-321) in de eerste ronde.

Ook Jonas Merckx (ATP-658) maakt nog kans op de kwartfinale. Hij versloeg kwalificatiespeler Maxime Pauwels (ATP-1258) in de eerste ronde en strijdt tegen zevende reekshoofd Daniel Altmaier (ATP-496) in de tweede ronde.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws