Home » Geen categorie » Cuypers grijpt naast dubbeltitel in Bulgarije

Cuypers grijpt naast dubbeltitel in Bulgarije

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Seppe Cuypers (ITF-98) is er niet in geslaagd om samen de Pool Piotr Matuszewski (ITF-53) de dubbeltitel te pakken op het juniorentoernooi van Plovdiv (Grade 2, Bulgarije). Ze verloren de finale erg nipt na een spannende wedstrijd.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Cuypers kwam in Bulgarije voor het eerst in actie sinds de Australian Open, waar hij geblesseerd raakte. In het enkelspel was zijn comeback geen succes, maar in het dubbel stootte hij wel door tot de finale. Samen met Matuszewski moest hij het opnemen tegen de Brazilaans-Poolse tandem Guilherme Wojciechowski Osorio (ITF-151) en Maksymilian Raupuk (ITF-261).

De Belgisch-Poolse tandem verloor de eerste set met 6-7(5), maar sleepte wel de tweede set met 7-5 in de wacht. In de supertiebreak volgende een strijd op leven en dood. Cuypers en Matuszewski trokken na een zenuwslopend gevecht met 15-17 aan het kortste eind.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER