Home » Grand Slam » Australian Open » Cuypers redt het niet bij debuut in Melbourne

Cuypers redt het niet bij debuut in Melbourne

Cuypers redt het niet bij debuut in Melbourne

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Seppe Cuypers (ITF-68) is er niet in geslaagd om zijn eerste wedstrijd op een grandslamtoernooi te winnen. In de eerste ronde van de Australian Open verloor hij van thuisspeler Lucas Vuradin (ITF-399) in twee sets.

De 17-jarige speler van de Kim Clijsters Academy plaatste zich voor de hoofdtabel via de kwalificaties. Vuradin staat een pak lager op de rankings, maar kon wel genieten van de steun van het thuispubliek. De Australiër pakte de eerste set met 4-6.

In de tweede set kwam Cuypers op voorsprong, maar de Australiër wist nog een tiebreak af te dwingen. Met 6-7(1) ging ook de tweede set naar Vuradin.

Aan de zijde van Bart Stevens (ITF-113) komt Cuypers nog in actie in het dubbelspel. Ze nemen het maandag op tegen de Japanse tandem Rio Noguchi (ITF-112) en Yunosuke Tanaka (ITF-67).

@ Australian Open Juniors: Seppe Cuypers lost 6/4 7/6 today! He had a slow start but played a good first Grand Slam match! Fantastic experience for Seppe!! Let's move on and be stronger next opportunity 🇦󾓬󾟓󾭞🏼

Geplaatst door Kim Clijsters Academy op zondag 24 januari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws