Home » Geen categorie » Cuypers strijdt voor dubbeltitel in Marokko

Cuypers strijdt voor dubbeltitel in Marokko

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Seppe Cuypers (ITF-87) is goed op dreef op het juniorentoernooi van Casablanca in Marokko (Grade 1, Gravel). Samen met de Turk Ergi Kirkin (ITF-71) klopte hij de topreekshoofden in het dubbelspel en bereikte zo de dubbelfinale.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De 17-jarige Cuypers speelt in het dubbeltoernooi van Cassablanca samen met zijn leeftijdsgenoot Kirkin. Als derde reekshoofden stonden Cuypers en Kirkin in de halve finale tegenover de eerste reekshoofden Elliot Benchetrit (ITF-70) en Ryan James Storrie (ITF-25). Het Belgisch-Turkse duo zette met 6-4 en 6-3 een knappe stunt neer en strijdt vrijdagnamiddag voor de dubbeltitel. In de finale tennissen ze tegen de Amerikaans-Canadese tandem Trent Bryde (ITF-113) en Alexander Donski (ITF-165).

Cuypers kan zijn tweede dubbeltitel van het seizoen veroveren, na een eerder succes in Bulgarije. Eerder dit jaar won hij ook al het enkeltoernooi van India.

Het enkeltoernooi van Cassablanca eindigde voor Cuypers in de achtste finales. Als achtste reekshoofd verloor hij van het Britse tiende reekshoofd Finn Bass (ITF-109) met 7-5 en 6-3.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER