Home » Geen categorie » Daarom speelt Wickmayer niet in Tashkent

Daarom speelt Wickmayer niet in Tashkent

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA-116) maakte afgelopen week indruk op het WTA-toernooi van Guanghou (China, $ 250 000). Dat succes heeft nu echter een keerzijde, ze kan niet deelnemen aan het toernooi van Tashkent (Oezbekistan, $ 250 000).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Wickmayer stootte in Guangzhou door naar de halve finale. Daardoor mist ze echter het toernooi van Tashkent, ze moest forfait geven voor de kwalificaties. ‘Wicky’ uitte haar ongenoegen op Instagram: “Ik wil jullie laten weten waaarom ik niet in Tashkent kan spelen. Na mijn winst in de kwartfinale was ik verplicht om me terug te trekken uit de kwalificaties, want ik zou er nooit op tijd geraakt zijn. Na mijn halve finale kreeg ik geen special exempt, en daardoor kreeg ik de kans niet om in Tashkent te spelen.”

Wickmayer is erg teleurgesteld: “Blijkbaar word ik gestraft omdat ik goed heb gepresteerd en probeer terug te vechten na een moeilijk jaar. Ik ga terug aan het werk om beter te worden zodat ik volgende keer op de court klaar ben voor een nieuwe uitdaging. Maar voorlopig home sweet home.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER