Home » ATP » Darcis bereikt achtste finales in Eckental, Bemelmans moet inpakken

Darcis bereikt achtste finales in Eckental, Bemelmans moet inpakken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het challengertoernooi van Eckental (Duitsland, CH 80) heeft Steve Darcis (ATP-181) zich geplaatst voor de derde ronde. Ruben Bemelmans (ATP-217) ging in drie sets onderuit.

Darcis stond in de tweede ronde tegenover dertiende reekshoofd Federico Gaio (ATP-154) uit Italië. Onze landgenoot speelde een sterke partij en trok in minder dan één uur met 6-2 en 6-3 aan het langste eind. Darcis strijdt tegen topreekshoofd Kamil Majchrzak (ATP-90) of Marc-Andrea Huesler (ATP-277) om een ticket voor de kwartfinale.

Voor Bemelmans was er minder goed nieuws, hij slaagde er niet in om vijftiende reekshoofd Oscar Otte (ATP-161) te verrassen. Onze landgenoot moest met 6-4, 2-6 en 3-6 het hoofd buigen. Bemelmans had een finaleplaats te verdedigen in Eckental en zal door zijn vroege uitschakeling uit de top 250 zakken. Hij komt samen met Daniel Masur (ATP D-221) nog wel in actie in het dubbelspel, in de eerste ronde strijden ze tegen Hans Podlipnik-Castillo (ATP D-126) en Tristan-Samuel Weissborn (ATP D-103).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden