Home » ATP » Darcis en Bovy nipt onderuit in Antwerpen

Darcis en Bovy nipt onderuit in Antwerpen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Steve Darcis (NG) en Arnaud Bovy (ATP D-655) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale van de European Open (Antwerpen, ATP 250). Ze verloren nipt hun partij in de eerste ronde.

Darcis en Bovy stonden in de eerste ronde tegenover de ervaren Pablo Cuevas (ATP D-134) en Maximo Gonzalez (ATP D-35). Beide duo’s waren aan elkaar gewaagd in de eerste set, Darcis en Bovy lieten knap tennis zien, maar uiteindelijk wonnen hun tegenstanders nipt de tiebreak met 6-7 (5).

Ook in de tweede set vochten beide koppels een spannend duel uit, Cuevas en Gonzalez trokken uiteindelijk met 5-7 het laken naar zich toe. De wedstrijd duurde anderhalf uur. Dinsdag speelt Darcis tegen Gilles Simon (ATP-47) in de eerste ronde van het enkelspel.

[alert type=”info” title=”Tickets”]Wil je graag tickets voor de European Open? Doe mee aan onze wedstrijd om tickets voor woensdag te winnen! Of klik hier om voor de andere dagen tickets te bemachtigen![/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden