Home » European Open » Darcis en De Loore kunnen niet stunten in Antwerpen

Darcis en De Loore kunnen niet stunten in Antwerpen

Darcis en De Loore kunnen niet stunten in Antwerpen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

In de laatste wedstrijd van dag twee kwam de Belgische tandem Steve Darcis (ATP D-1030) en Joris De Loore (ATP D-498) in actie op de European Open (€ 635 645). Het ervaren Brits-Braziliaanse duo Dominic Inglot (ATP D-39) en Andre Sa (ATP D-53) was in twee sets te sterk voor onze landgenoten.

Reeds vroeg in de eerste set gingen Inglot en Sa door de opslag van onze landgenoten. Ze konden zelfs nog een tweede keer breaken, maar Darcis en De Loore maakten de dubbele break ongedaan. De eerste set ging met 4-6 naar Inglot en Sa.

Zelfde scenario in de tweede set waarin Inglot en Sa opnieuw snel op voorsprong kwamen. De Loore en Darcis probeerden nog een break te forceren, maar slaagden er niet in om door de opslag van het Braziliaans-Britse duo te gaan. De tweede set ging eveneens met 4-6 naar Inglot en Sa.

Na afloop sprak Tennisplaza België met Darcis: “Het is een heel erg mooi terrein, het was tof om hier in Antwerpen te spelen. We hebben helaas geen grootse wedstrijd gespeeld, we missen wat ervaring in het dubbel. Het is de eerste keer dat we samen spelen, het was belangrijk om al eens samen te spelen voor onze enkelwedstrijden. Morgen zullen we ons beter voelen.”

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/288874966″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws