Home » ATP » Darcis knokt zich naar laatste vier in Eckental, geen dubbelfinale voor Bemelmans

Darcis knokt zich naar laatste vier in Eckental, geen dubbelfinale voor Bemelmans

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Steve Darcis (ATP-181) heeft zijn vierde wedstrijd op rij gewonnen op het challengertoernooi van Eckental (Duitsland, CH 80). Ruben Bemelmans (ATP D-201) greep nipt naast de dubbelfinale.

Na zijn stunt tegen het topreekshoofd moest Darcis in de kwartfinale aan de bak tegen Illya Marchenko (ATP-256). De Oekraïener pakte nipt de eerste set met 6-7 (4) in de tiebreak, maar Darcis pakte de tweede tiebreak met 7-6 (3). In de derde manche trok onze landgenoot met 6-3 aan het langste eind. De wedstrijd duurde 2 uur en 29 minuten. In de halve finale wacht een duel met derde reekshoofd Lloyd Harris (ATP-103) of de Slovaak Lukas Lacko (ATP-193).

In het dubbelspel strandde Bemelmans samen met Daniel Masur (ATP D-221) op een zucht van de finale. Het Belgisch-Duitse duo verloor met 4-6, 6-3 en 7-10 van topreekshoofden Sander Arends (ATP D-75) en Roman Jebavy (ATP D-65) in de halve finale.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden