Home » ATP » Darcis stunt tegen topreekshoofd in Eckental, Bemelmans naar halve finale dubbelspel

Darcis stunt tegen topreekshoofd in Eckental, Bemelmans naar halve finale dubbelspel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Steve Darcis (ATP-181) heeft voor een stunt gezorgd op het challengertoernooi van Eckental (Duitsland, CH 80), hij klopte het topreekshoofd in de derde ronde. Ruben Bemelmans (ATP D-201) bereikt de halve finale in het dubbelspel.

Darcis stond in de derde ronde tegenover topreekshoofd Kamil Majchrzak (ATP-90). De Pool won de eerste set met 3-6, maar daarna kantelde de partij. Darcis trok met 6-2 en 7-5 aan het langste eind. De wedstrijd duurde iets meer dan twee uur. In de kwartfinale volgt een duel met Illya Marchenko (ATP-256) of Zdenek Kolar (ATP-267).

In het dubbelspel staat Bemelmans aan de zijde van Daniel Masur (ATP D-221) in de halve finale. In de eerste ronde was het Belgisch-Duitse duo met 6-4 en 7-6 (8) te sterk voor Hans Podlipnik-Castillo (ATP D-126) en Tristan-Samuel Weissborn (ATP D-103). In de kwartfinale klopten Bemelmans en Masur vierde reekshoofden Jonathan Erlich (ATP D-84) en Denys Molchanov (ATP D-78) met 6-2 en 6-4. Topreekshoofden Sander Arends (ATP D-75) en Roman Jebavy (ATP D-65) zijn hun tegenstanders in de halve finale.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS