Home » Clubnieuws » Darcis wil grootste padelclub van Wallonië neerzetten

Darcis wil grootste padelclub van Wallonië neerzetten

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Steve Darcis, profvoetballer Guillaume Gillet, padelspeler Jérôme Peeters en ondernemer Maxime Diedericks slaan de handen in elkaar voor Planet Padel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Darcis en zijn partners springen op de kar van de padelhype en openen binnenkort de grootste padelclub van Wallonië. Het complex, dat wordt opgetrokken in Saint-Georges in de provincie Luik, zal vier buitenpleinen, vijf binnenpleinen, een restaurant en vergaderruimtes tellen.

“De locatie is niet toevallig gekozen”, legt Darcis uit aan RTBF. “Saint-Georges ligt op 15 minuten van Luik, 20 minuten van Namen en vlak naast de autostrade van Brussel. Op die manier kunnen we met iedereen connecteren.”

“Padel spreekt niet alleen tennissers aan en dat is het mooie. Het is fysiek ook minder zwaar. Er zijn heel wat voordelen. Competitie zit ons in het bloed, we willen hier echt iets moois van maken”, besluit Darcis.

De bouw van Planet Padel, zoals de club zal heten, begint eind deze maand. In september zou de club open moeten gaan.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER