Home » Geen categorie » David Goffin: “Ik voel me goed, maar nog niet zo goed als voor mijn blessure”

David Goffin: “Ik voel me goed, maar nog niet zo goed als voor mijn blessure”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin verloor gisteren op het ATP-toernooi van Umag (Kroatië, € 482 060) in de kwartfinales van thuisspeler Ivan Dodig (ATP-412). “Ik voel me goed, maar nog niet zo goed als voor mijn blessure”, zei de Luikenaar na zijn nederlaag.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Coach Thierry Van Cleemput had vooraf de verwachtingen al getemperd. “Hij is nog niet klaar om sterk te presteren in de competitie.” En dat bleek gisteren ook tegen Dodig, die onze landgenoot in twee sets weer naar huis stuurde (5-7 3-6). Ondanks de nederlaag was Goffin niet geheel ontevreden. “Ik voel me goed, maar nog niet op het niveau van voor mijn blessure”, aldus het nummer veertien van de wereld.

Goffin, het eerste reekshoofd in Umag, onderstreepte ook dat Dodig een prima partij speelde. “Hij was heel solide en heel agressief. Hij heeft een goede match gespeeld. Wat mij betreft, ben ik vooral blij dat ik twee wedstrijden heb kunnen spelen hier, want daar kan geen enkele training aan tippen. Ik heb een aantal mooie dingen laten zien en speelde op een acceptabel niveau”, besloot de Luikenaar die volgende week in het Zwitserse Gstaad een herkansing krijgt.

Steven Gijbels

Steven Gijbels

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER