Home » Davis Cup » Davis Cup-tickets op mum van tijd uitverkocht

Davis Cup-tickets op mum van tijd uitverkocht

Davis Cup-tickets op mum van tijd uitverkocht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Alle tickets voor de Davis Cup-finale tussen België en Groot-Brittannië van 27, 28 en 29 november zijn de deur uit. Na het overrompelende succes tijdens rondes een en twee van de kaartenverkoop, werden ook de tickets van de derde ronde in amper een half uur tijd uitverkocht.

Om Flanders Expo vol te laten lopen met zoveel mogelijk Belgische fans besliste Tennis Vlaanderen om de ticketverkoop voor de historische Davis Cup-finale op te splitsen in drie rondes. De tickets van de eerste (gereserveerd voor clubs) en tweede ronde (gereserveerd voor leden van Tennis Vlaanderen en Association Francophone de Tennis Belgique en voor fans) gingen al als zoete broodjes over de toonbank, en ook tijdens de derde ronde was de vraag vele malen groter dan het aanbod. In amper dertig minuten tijd moesten de wachtende fans al teleurgesteld worden.

Coach Johan Van Herck is alvast in de wolken met de grote opkomst: “Het is ongelooflijk welk enthousiasme deze Davis Cup-finale losweekt bij het Belgische publiek. Dat de interesse zo groot is, overtreft onze stoutste verwachtingen.” Op het moment dat de laatste tickets verkocht werden, stonden er nog steeds 20 000 fans in de virtuele wachtrij om een zeteltje te bemachtigen. Dat Flanders Expo uit zijn voegen gaat barsten met een hele horde aan uitzinnige fans, staat dan ook nu al buiten kijf.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws