Home » Geen categorie » De goede raad van del Potro aan Djokovic

De goede raad van del Potro aan Djokovic

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Juan-Martin del Potro (ATP-32) heeft enkele woorden goede raad aan Novak Djokovic (ATP-5) gegeven. De Serviër heeft een kruis gemaakt over zijn seizoen om te genezen van een blessure aan de elleboog. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Del Potro is een man die het kan weten: geblesseerd thuis zitten is erg frustrerend. Daarom heeft hij enkele woorden van goede raad aan het adres van Djokovic gegeven die onlangs bekend maakte dit seizoen niet meer in actie te komen.

“Mijn advies is om te genieten van zijn tijd thuis met de kinderen, dan ben je sterk genoeg om terug te keren naar het circuit”, aldus de Argentijn.

Zelf heeft hij al heel wat blessureleed achter de rug en zijn polsen spelen hem nog steeds parten:

“Mijn polsen doen soms nog moeilijk afhankelijk van de omstandigheden en het weer. Ik moet hiermee leren leven. Ik kijk ernaar uit om nog een aantal jaren te spelen. Wanneer je ouder wordt, moet je slim trainen en hard werken”, zegt de 28-jarige del Potro.

“Het kan me niet veel schelen of ik nu 30ste of 50ste van de wereld ben, ik wil gewoon tennis spelen. Natuurlijk wil ik graag de toppositie bekleden op een dag, maar ik weet hoe moeilijk dat is. Ik speel nog steeds tennis en ik hou van wat ik doe.”

Del Potro is deze week actief op het ATP-toernooi van Washington (Verenigde Staten, $ 1 750 080) en speelt vannacht in de derde ronde tegen de Japanner Kei Nishikori (ATP-9), het tweede reekshoofd.

 

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER