Home » Geen categorie » De Greef boekte dertiende zege op rij

De Greef boekte dertiende zege op rij

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arthur De Greef (ATP-333) is aan een mooie reeks bezig op het Futurescircuit. Hij won het toernooi van Santa Margherita Di Pula en Sevilla en boekte op het ITF-toernooi van Porto ($ 15 000) zijn dertiende zege op rij.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De Greef versloeg achtereenvolgens de Duitser Andreas Mies (NR) met 6-2 en 7-6(3) en de Spanjaard Ricardo Villacorta-Alonso (ATP-840) met 6-2 en 6-1. In de kwartfinale moest hij het opnemen tegen tweede reekshoofd Javier Marti (ATP-292).

In een spannende wedstrijd van maar liefst 2 uur en 40 minuten liep De Greef 4-2 uit in de eerste set, maar hij zag de Spanjaard nog langszij komen. Op het eind van de set wist onze landgenoot de beslissing te forceren, met 6-4 setwinst tot gevolg. Ook in set twee waren beide spelers aan elkaar gewaagd. Het was opnieuw De Greef dit op het einde de beslissing forceerde en met 7-5 zijn dertiende zege op rij boekte.

In de halve finale wacht een duel met de Spanjaard Ricardo Ojeda Lara (ATP-448), ze spelen voor het eerst tegen elkaar.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER