Home » Geen categorie » De Greef eenvoudig ronde verder in Bordeaux

De Greef eenvoudig ronde verder in Bordeaux

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arthur De Greef (ATP-138) heeft zich vlot kunnen plaatsen voor de tweede ronde van het challengertoernooi in Bordeaux (Frankrijk, € 106 000). Hij versloeg een thuisspeler in twee sets.

De Greef moest het in de eerste ronde van de BNP Paribas Primrose 2017 opnemen tegen de Fransman Vincent Millot (ATP-159). Eerder dit jaar wist de Belg hun enige eerdere ontmoeting al te winnen. Vandaag kwam De Greef in de openingsset enkele keren op een break voorsprong, maar moest kort daarop zijn eigen opslag inleveren. De 25-jarige Belg hield het hoofd koel en kon uiteindelijk toch doorzetten. Hij haalde de eerste set binnen met 6-3.

In de tweede manche kwam De Greef niet meer in de problemen dankzij een ijzersterke opslag. Hij verloor slechts één punt op zijn eigen opslag. Hij pakte vooral de tweede opslag van de Fransman aan en kon na 1u09 de wedstrijd beslissen. De setstanden waren 6-3 en 6-1. De volgende tegenstander wordt de winnaar van het duel tussen Mackenzie McDonald (ATP-231) en het zevende reekshoofd Facundo Bagnis (ATP-96). Later vandaag komt Steve Darcis (ATP-50) nog in actie.

koen

koen

MEER NIEUWS