Home » Geen categorie » De Greef en De Loore bij laatstse acht in Tunesië

De Greef en De Loore bij laatstse acht in Tunesië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arthur De Greef (ATP-219) en Joris De Loore (ATP-308) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Hammamet Open ($ 10 000) in Tunesië. Ze schaarden zich beiden bij de laatste acht zonder setverlies.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De Greef is het topreekshoofd in Tunesië, in de eerste ronde versloeg hij de Russische kwalificatiespeler Maxim Ratniuk (ATP-1110) met 6-2 en 7-5. In de tweede ronde moest hij het opnemen tegen de Tsjech Filip Brtnicky (ATP-876), met 6-4 en 7-6(2) stootte hij door naar de kwartfinale. Daarin wacht een duel met de Fransman Baptiste Crepatte (ATP-967).

De Loore is als derde geplaatst, en ging makkelijk door nadat zijn tegenstander Benjamin Balleret (ATP-734) opgaf bij 2-0 in de eerste set. Ook in de tweede ronde kende hij weinig moeite met de Italiaan Pierdanio Lo Priore (ATP-2201) die een wildcard kreeg. Met 6-0 en 6-3 won hij makkelijk zijn tweede partij. In de kwartfinale moet De Loore het opnemen tegen achtste reekshoofd Lenny Hampel (ATP-657) uit Oostenrijk. De Greef en De Loore kunnen elkaar pas in de finale ontmoeten.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS