Home » Geen categorie » De Greef en De Loore naar halve finale in Hammamet

De Greef en De Loore naar halve finale in Hammamet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arthur De Greef (ATP-219) en Joris De Loore (ATP-308) zijn nog steeds uitstekend op dreef op de Hammamet Open ($ 10 000) in Tunesië. Ze wonnen beiden hun kwartfinale, en kunnen elkaar in de finale ontmoeten.

Topreekshoofd De Greef moest in de kwartfinale aan de bak tegen de Fransman Baptiste Crepatte (ATP-967). Onze 23-jarige langenoot liep uit tot 5-1 in de eerste set, maar moest nog een break toestaan. Even later won hij de eerste set met 6-4. In de tweede set sloeg Crepatte een kloofje naar 3-5, maar De Greef pakte vier spelletjes op rij en plaatste zich zo voor de halve finale. Daarin ontmoet hij de Spanjaard Carlos Teberner (ATP-698).

Derde reekshoofd De Loore keek het Oostenrijkse achtste reekshoofd Lenny Hampel (ATP-657) in de ogen. De Loore gunde Hampel slechts één spelletje in de eerste set, en won die makkelijk met 6-1. In de tweede set ging het gelijk op tot 5-5, maar dan schakelde De Loore een versnelling hoger. Met 7-5 pakte hij ook set twee. In de halve finale wacht een duel met het Portugese vijfde reekshoofd Pedro Sousa (ATP-515).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS