Home » Geen categorie » De Greef geraakt niet voorbij Volandri in Vercelli

De Greef geraakt niet voorbij Volandri in Vercelli

Arthur De Greef (ATP-204) is er op het Challengertoernooi van Vercelli (Italië, € 42 500) niet in geslaagd de halve finales te bereiken na een nederlaag tegen de Italiaan Filippo Volandri (ATP-238).

Na makkelijke overwinningen tegen Franse spelers in de eerste twee rondes trof De Greef in de kwartfinale de 33-jarige Volandri, in 2007 nog het nummer 25 van de wereld. In een spannende wedstrijd met meerdere breaks wist Volandri in elke set net een service break meer te forceren dan onze landgenoot, na 2 uur en 4 minuten haalde de Italiaan de wedstrijd binnen met 7-5 en 6-4. In de halve finale neemt Volandri het op tegen zijn landgenoot Marco Cecchinato (ATP-150).

Met het verlies van De Greef verdwijnt de laatste Belgische speler uit het toernooi van Vercelli, nadat eerder Kimmer Coppejans (ATP-125) in de eerste ronde gewipt werd.