Home » ATP » De Greef heeft nieuwe coach (en het is een oude bekende)

De Greef heeft nieuwe coach (en het is een oude bekende)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arthur De Greef (ATP-254) heeft een nieuwe coach. De 26-jarige Belg laat zich sinds kort begeleiden door Kristof Vliegen.

De Greef, vorig jaar nog geparkeerd op de 113e plaats op de wereldranglijst, kende een erg wisselvallig seizoen en hoopt dat Vliegen hem weer kan doen proeven van overwinningen.

Kristof Vliegen - © Kristof Vliegen (Facebook)
Kristof Vliegen – © Kristof Vliegen (Facebook)

“Arthur heeft de reputatie geen gemakkelijke jongen te zijn, maar voor mij is het vooral belangrijk dat we met een blanco blad kunnen starten”, vertelt Vliegen. “Nu probeer ik hem bij te staan vanop afstand, daarna zal ik me samen met hem en de Nederlander Tallon Griekspoor (ATP-200, Griekspoor wordt eveneens gecoacht door Vliegen, nvdr.)) voorbereiden op 2019.”

De Greef werd in het verleden ook al gecoacht door ex-tennissers. O.a. Olivier en Christophe Rochus ontfermden zich al over hem. Vliegen had eerder dit jaar nog Joris De Loore (ATP-383) onder zijn hoede, maar die samenwerking sprong af door een verschil in visie.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden