Home » Geen categorie » De Greef na slijtageslag naar hoofdtabel in Cassablanca

De Greef na slijtageslag naar hoofdtabel in Cassablanca

De Greef na slijtageslag naar hoofdtabel in Cassablanca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Arthur De Greef (ATP-241) heeft de hoofdtabel bereikt op het ATP 250-toernooi van Casablanca (€ 494 310) in Marokko. In de laatste kwalificatieronde versloeg hij in drie spannende sets de Italiaan Lorenzo Giustino (ATP-427).

De Greef won gemakkelijk zijn eerste twee matchen in de kwalificaties en ging zo naar de derde en laatste kwalificatieronde. De 23-jarige Belg moest het opnemen tegen zijn leeftijdsgenoot, de Italiaan Giustino. Giustino was in de tweede kwalificatieronde in twee sets te sterk voor Kimmer Coppejans (ATP-143) en verhinderde zo een Belgische duel.

De Greef begon sterk aan zijn match tegen Giustino en pakte de eerste set met 6-3. In de tweede set trok Giustino in een tiebreak het laken naar zich toe. Daarna zag de situatie voor onze landgenoot er benard uit want De Greef kwam op een 4-0-achterstand. De Greef brak terug maar zijn tegenstander kon bij 5-3 voor de match serveren. Giustino maakte de match echter niet af en De Greef keerde opnieuw terug tot 5-5. Onze landgenoot ging door op zijn elan en maakte na een thriller van 2 uur en 51 minuten de match met 7-5 af. Zijn tegenstander op de hoofdtabel is nog niet bekend.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws