Home » Geen categorie » De Greef naar tweede ronde in San Benedetto, Opgave Reuter

De Greef naar tweede ronde in San Benedetto, Opgave Reuter

De Greef naar tweede ronde in San Benedetto, Opgave Reuter

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Arthur De Greef (ATP-189) is doorgestoten naar de tweede ronde op de challenger van San Benedetto (Gravel, € 42 500) in Italië. Yannik Reuter (ATP-247) moest de strijd staken met een opgave. Sander Gillé (ATP D-215) en Joran Vliegen (ATP D-214) boekten succes in het dubbelspel.

Vijfde reekshoofd De Greef (foto) ging in drie sets voorbij de Italiaanse wildcard Andrea Basso (ATP-810). Hij haalde het met 4-6, 6-4 en 6-4. In de tweede ronde volgt een duel met de Kazak Dmitry Popko (ATP-212). Popko profiteerde van de opgave van landgenoot Reuter. Reuter won de eerste set met 6-2, verloor de tweede set met 7-5 en moest daarna de strijd staken bij een 2-0-achterstand in de derde set.

Joran Vliegen en Sander Gillé - © Nick Verhaeghe
Joran Vliegen en Sander Gillé – © Nick Verhaeghe

In het dubbelspel bereikten Gillé en Vliegen de tweede ronde. Het Belgische duo ging met 7-5 en 6-4 voorbij het Servisch-Kazakse duo Miki Jankovic (ATP D-421) en Dmitry Popko (ATP D-535). In de tweede ronde moeten ze aan de bak tegen de topreekshoofden, de Argentijn Facundo Arguello (ATP-157) en de Peruaan Sergio Galdos (ATP D-115).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws