Home » Geen categorie » De Greef onderuit tegen topreekshoofd

De Greef onderuit tegen topreekshoofd

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arthur De Greef (ATP-203) heeft niet voor een stunt kunnen zorgen op de Claro Open in Bucaramanga (Colombia, $50 000). Onze landgenoot verloor in twee sets van het topreekshoofd in de eerste ronde.

De Greef kende, net zoals vorige week in Rio De Janeiro, weinig geluk met de loting. Hij moest het in de eerste ronde opnemen tegen het 35-jarige eerste reekshoofd Victor Estrella Burgos (ATP-55). In de eerste set kon geen van beide spelers een breakpunt afdwingen. Een tiebreak moest de beslissing brengen en daarin trok Estrella Burgos nipt met 6-7(5) aan het langste eind.

Ook in de tweede set slaagde de 23-jarige De Greef er niet in om een breakpunt te versieren, het topreekshoofd ging wel één keer door de opslag van onze landgenoot en won ook set twee met 3-6.

Ook in het dubbelspel is het toernooi afgelopen voor De Greef, samen met de Argentijn Facundo Mena (ATP D-433) verloor hij met 2-6 en 0-6 van de Argentijnse tandem Pedro Cachin (ATP D-483) en Nicolas Kicker (ATP D-291).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER