Home » Geen categorie » De Greef op dreef in Spaanse Murcia

De Greef op dreef in Spaanse Murcia

De Greef op dreef in Spaanse Murcia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Arthur De Greef (ATP-214) heeft zich bij de laatste acht geschaard op het Spaanse graveltoernooi van Murcia ($ 10 000). Hij verloor nog geen enkele set in zijn eerste twee rondes.

De 23-jarige De Greef is deze week het topreekshoofd op het Spaanse gravel in Murcia. Tot nu toe maakt hij ook zijn favorietenrol waar. In de eerste ronde maakte hij korte metten met de Spanjaard Pol Toledo Bague (ATP-683). Onze landgenoot pakte de zege met 6-4 en 6-1.

In de tweede ronde stond De Greef opnieuw tegenover een Spaanse thuisspeler. Deze keer had zijn tegenstander de mooi klinkende naam Pedro Martinez Portero (ATP-671). In de eerste set bezorgde de 18-jarige Martinez Portero De Greef heel wat last. Tot 5-5 hielden de twee spelers elkaar in evenwicht maar toen brak bij de Spanjaard de veer en greep De Greef de eerste set met 7-5.

In de tweede set nam onze landgenoot sneller afstand en maakte hij de partij met 6-4 af. In de kwartfinale treft De Greef een derde Spanjaard op rij, vijfde reekshoofd Ricardo Ojeda Lara (ATP-445).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws