Home » Geen categorie » De Greef op titelkoers in Colombië

De Greef op titelkoers in Colombië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arthur De Greef (ATP-452) heeft zich op het Futurestoernooi van Pereira (Colombië, $15 000) geplaatst voor de finale. In de halve finale was hij te sterk voor de Argentijn Facuno Mena (ATP-492).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Tweede reekshoofd De Greef nam in de kwartfinale vlot afstand van de Colombiaan Eduardo Struvay (ATP-490) met 6-2 6-2. In de halve finale moest hij vol aan de bak tegen de Argentijn Mena, die de eerste set pakte met 4-6. Hij knokte zich echter terug in de wedstrijd en won de volgende twee sets met 6-4 en 6-4.

In de finale moet De Greef het opnemen tegen de winnaar van het duel tussen de Colombianen Carlos Salamanca (ATP-273) en Felipe Mantilla (ATP-642). De 22-jarige De Greef won eerder reeds drie Futurestitels in de VS, Armenië en Letland, en kan in Colombië zijn vierde titel pakken.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER