Home » ATP » De Greef sneuvelt tegen jong Noors talent in Francavilla

De Greef sneuvelt tegen jong Noors talent in Francavilla

De Greef sneuvelt tegen jong Noors talent in Francavilla

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het challengertoernooi van Francavilla (Italië, € 43 000 + H) heeft Arthur De Greef (ATP-287) de eerste ronde niet overleefd. Hij ging in drie sets onderuit tegen een Noors talent.

De Greef moest het in de openingsronde van de Internazionali di Tennis d’Abruzzo opnemen tegen Casper Ruud (ATP-201). De 19-jarige Noor klom vorig jaar tot net buiten de top 100 maar viel daarna wat terug. Maandag wist De Greef twee sets goed te spelen tegen Ruud, maar moest daarna het onderspit delven. Na net geen twee uur wedstrijd stonden de 5-7, 6-2 en 1-6 eindcijfers op het scorebord.

Op de hoofdtabel vinden we Ruben Bemelmans (ATP-108) terug als eerste reekshoofd. Zijn tegenstander is nog niet gekend maar dat zou weleens Joris De Loore (ATP-319) kunnen zijn. Hij kon zich door de kwalificaties worstelen door in de laatste kwalificatieronde te winnen van zijn landgenoot Kimmer Coppejans (ATP-338). Bemelmans (ATP D-264) is daarnaast nog actief in het dubbelspel net als Sander Gillé (ATP D-85) en Joran Vliegen (ATP D-98).

koen

koen

Meer nieuws