Home » Geen categorie » De Greef stunt tegen eerste reekshoofd in Napels

De Greef stunt tegen eerste reekshoofd in Napels

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arthur De Greef (ATP-206) heeft een knappe stunt neergezet op de Capri Watch Cup (Challenger, €42 500) in Napels. Hij ging in twee sets voorbij het Servische topreekshoofd Filip Krajinovic (ATP-107).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In het Italiaanse Napels begon De Greef goed aan het toernooi met een knappe zege tegen de hoger gerangschikte Italiaan Luca Vanni (ATP-140). In de tweede ronde moest onze landgenoot aan de bak tegen eerste reekshoofd Krajinovic die een hondertal plaatsen hoger op de ATP-ranking staat.

De 24-jarige Belg bevestigde zijn goede vorm en ging in de eerste twee keer door de opslag van het topreekshoofd. De Greef miste zelf één keer zijn opslag maar greep wel de set met 6-4. In de tweede set waren De Greef en Krajinovic aan elkaar gewaagd. Op het einde van de set schitterde De Greef echter opnieuw en maakte hij de partij met 7-5 af. In de kwartfinale moet hij spelen tegen vijfde reekshoofd Roberto Carballes Baena (ATP-166).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER