Home » Geen categorie » De Greef volgt het goede voorbeeld van zijn landgenoot in Sophia-Antipolis

De Greef volgt het goede voorbeeld van zijn landgenoot in Sophia-Antipolis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het challengertoernooi van Sophia-Antipolis (Frankrijk, € 64 000 + H) heeft Arthur De Greef (ATP-125) zich kunnen plaatsen voor de tweede ronde. Hij versloeg een thuisspeler in twee sets. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Achtste reekshoofd De Greef trof in de eerste ronde de Fransman Vincent Millot (ATP-167). De Belg had niet erg veel moeite met de 31-jarige Millot. Door sterk serveerwerk kon De Greef telkens zijn service behouden. Hij kreeg twee breakpunten tegen, maar kon deze telkens wegwerken. Zelf moest Millot drie breaks toestaan. Na iets minder dan anderhalf uur wedstrijd stond de 6-2 en 6-4 eindstand vast.

De Greef komt nu uit tegen de jonge Italiaan Stefano Napolitano (ATP-177). De twee speelden één keer eerder tegen elkaar. Vorig jaar kon de Belg winnen in drie sets.

Eerder wist Kimmer Coppejans (ATP-185) zich te plaatsen voor de volgende ronde. Hierin komt hij uit tegen het eerste reekshoofd Benoît Paire (ATP-40). Hij was te sterk voor Marco Trungellitti (ATP-166) met 6-1 en 6-4. Het wordt de eerste keer dat beide spelers elkaar ontmoeten.

koen

koen

MEER NIEUWS