Arthur De Greef (ATP-253) zal dit jaar niet meer in actie komen. Onze landgenoot heeft nog steeds last van een blessure en wil die volledig laten genezen, met het oog op volgend seizoen.

De Greef kwam voor het laatst in actie tijdens de kwalificaties voor Wimbledon, waarin hij meteen onderuit ging. Daarna werd het stil rond de Brusselaar. Aan de Franstalige Tennisfederatie (AFT) gaf hij een update over zijn blessure: “Sinds anderhalf jaar heb ik ontstekingsproblemen in de onderrug. Het is het resultaat van een slechte balans en wervelcompressie en het werd steeds erger. Ik kon nooit 100% spelen of serveren en ik had geen plezier meer in tennis”.

De Greef neemt nu, in overleg met zijn dokters, de nodige tijd om zijn blessure te laten herstellen. “Ik hoop begin januari mijn comeback te maken op het circuit, ik heb een beschermde ranking aangevraagd bij de ATP. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe coach, maar in tussentijd werk ik samen met Eric Delchambre en Ruben Ramirez Hidalgo in Alicante”, aldus De Greef.

Deel:

Over de redacteur

Redacteur

Volg Melissa op Twitter of stuur een mail naar Melissa.Van.de.Wiele@tennisplaza.be.