Home » Geen categorie » De Loore blijft op koers in Qatar

De Loore blijft op koers in Qatar

De Loore blijft op koers in Qatar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Joris De Loore (ATP-482) gaat op zijn elan verder. Op de 4th Qatar ITF Futures 2015 ($ 10 000, Qatar) plaatste hij zich zonder veel moeite voor de kwartfinale. Landgenoot Laurens Verboven (ATP-1103) kende minder succes. Hij verloor zijn tweede rondepartij in twee korte sets.

De Loore, vijfde reekshoofd keek in zijn tweede ronde de Japanse kwalificatiespeler Ryota Kishi (ATP-1716) in de ogen. Een echte test viel deze wedstrijd echter niet te noemen, De Loore was een maatje te sterk voor de Japanner. In twee sets, 6-2 en 6-4 ging hij voorbij Kishi naar de kwartfinale. Daarin zou hij Tom Kocevar-Desman (ATP-371) of niemand minder dan Laurens Verboven ontmoeten.

Deze twee heren mochten aansluitend de baan op. Kocevar-Desman, het vierde reekshoofd liet zich vanaf het begin gelden. In twee sets sloeg hij de hoop op een Belgisch onderonsje aan diggelen. Met 6-3 en 6-1 trok hij aan het langste eind en plaatst zich zo voor de kwartfinale. Daar wacht Joris De Loore hem op, bereid om revanche te nemen voor de vroege uitschakeling van Verboven.

 

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

Meer nieuws