Home » Geen categorie » De Loore en Bogaert naar tweede ronde in Turkije

De Loore en Bogaert naar tweede ronde in Turkije

De Loore en Bogaert naar tweede ronde in Turkije

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Joris De Loore (ATP-385) en Dennis Bogaert (ATP-2000) hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van het Futurestoernooi van Antalya ($ 10.000).

De Loore (foto) en Bogaert wisten zich beiden via het kwalificatietoernooi te plaatsen voor de hoofdtabel in Turkije. De Loore had zich niet tijdig ingeschreven voor het hoofdtoernooi en moest hierdoor deelnemen aan de kwalificaties. Hij klopte achtereenvolgens de Zweed Lucas Renard (ATP-1773) en de Oostenrijker Marcel Waloch (ATP-1469). Door zijn hoge ranking werd de 22-jarige De Loore aangeduid als derde reekshoofd in de hoofdtabel. In de eerste ronde haalde hij het vlot met 6-2 en 6-3 van de Turk Sarp Agabigun (ATP-939). In de tweede ronde ontmoet onze landgenoot de 32-jarige Vadim Alekseenko (ATP-673) uit Oekraïne. Drie jaar geleden versloeg De Loore de Oekraïner in Turkije in twee korte sets: 6-3 en 6-0.

Bogaert overleefde drie kwalificatiewedstrijden en versloeg de Iraniër Majid Abedini (geen ranking), de Duitser Paul Woerner (ATP-1326) en de Kroaat Domagoj Biljesko (ATP-1551). In de eerste ronde van de hoofdtabel klopte hij een andere kwalificatiespeler, de Israëliër Daniel Tamir (ATP-1208) met 6-2 en 7-5. In de tweede ronde zal de 23-jarige Bogaert het opnemen tegen het vijfde reekshoofd, de Spanjaar Jaume Munar (ATP-443). Het wordt hun eerste ontmoeting.

koen

koen

Meer nieuws