Home » Geen categorie » De Loore en Geens op één wedstrijd van hoofdtabel in Lyon

De Loore en Geens op één wedstrijd van hoofdtabel in Lyon

De Loore en Geens op één wedstrijd van hoofdtabel in Lyon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Joris De Loore (ATP-258) en Clément Geens (ATP-378) strijden zondag om een plaats op de hoofdtabel van het Challengertoernooi van Lyon (€ 64 000). Omar Salman (ATP-489) ging onderuit in de tweede kwalificatieronde.

De Loore begon als topreekshoofd aan de kwalificaties en was vrijgesteld in de eerste ronde. In de tweede kwalificatieronde won hij makkelijk met 6-1 en 6-2 van de Egyptenaar Sherif Sabry (ATP-961). In de beslissende wedstrijd moet hij aan de bak tegen de Argentijn Juan Pablo Paz (ATP-390).

Geens hoefde eveneens pas in de tweede kwalificatieronde in actie te komen. Hij verloor de eerste set met 0-6 van Markus Eriksson (ATP-449), maar zette daarna de scheve situatie recht. Met 6-4 en 6-4 stuurde hij de Zweed naar huis. In de derde kwalificatieronde neemt hij het op tegen de Zwitser Yann Marti (ATP-342).

Voor Salman zit het toernooi erop, hij versloeg de Fransman Antoine Cornut-Chauvinc (NR) met 3-6 6-2 en 7-6(2) in de eerste ronde, maar ging daarna onderuit. Het tweede reekshoofd James Mc Gee (ATP-295) was met 6-2 2-6 en 2-6 te sterk voor onze landgenoot.

Kimmer Coppejans (ATP-196), Steve Darcis (ATP-161) en Yannick Mertens (ATP-227) staan rechtstreeks op de hoofdtabel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws