Home » Geen categorie » De Loore en Verboven vlot door naar kwartfinale in dubbelspel van Doha

De Loore en Verboven vlot door naar kwartfinale in dubbelspel van Doha

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Joris De Loore (ATP D-825) en Laurens Verboven (ATP D-879) hebben zich vlot geplaatst voor de kwartfinale van het dubbelspel op het Futurestoernooi van Doha ($ 10.000).

De Loore (foto) en Verboven speelden in de eerste ronde tegen Omar Alawadhi (geen ranking) uit de Verenigde Arabische Emiraten en Thomas Linge (geen ranking) uit Noorwegen. Na 48 minuten tennis haalde het Belgische duo het met twee maal 6-1 van Alawadhi en Linge. In de kwartfinale zullen onze landgenoten het opnemen tegen de Brit Alexander Ward (ATP D-616) en de Egyptenaar Omar Labna (geen ranking).

In het enkelspel is De Loore (ATP-487) aangeduid als vierde reekshoofd. In de eerste ronde zal hij het opnemen tegen de Rus Markos Kalovelonis (ATP-623). Laurens Verboven (ATP-1102) moest zich via het kwalificatietoernooi plaatsen voor de hoofdtabel. Hij loot in de eerste ronde het derde reekshoofd, de Ier Sam Barry (ATP-399). De derde Belg in Doha is Michaël Geerts (ATP -515). Hij ontmoet de Brit Robbie Ridout (ATP-1010) in de eerste ronde.

koen

koen

MEER NIEUWS