Home » Geen categorie » De Loore knap naar tweede ronde in Sao Paulo

De Loore knap naar tweede ronde in Sao Paulo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Joris De Loore (ATP-474) heeft zijn eerste rondeduel gewonnen op het Challengertoernooi van Sao Paulo (Brazilië, $ 50 000). Hij versloeg een hoger gerangschikte Chileen en vervoegt zo Kimmer Coppejans (ATP-136) in de tweede ronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Op het gravel van Sao Paulo overleefde De Loore drie kwalificatierondes en plaatste zich zo voor de hoofdtabel. In de eerste ronde moest hij het opnemen tegen de Chileen Juan Carlos Saez (ATP-234) die meer dan tweehonderd plaatsen hoger op de ATP-ranking staat. Het was hun eerste onderlinge duel.

De Loore verloor de eerste set met 4-6 maar trok daarna de situatie recht. Hij speelde steeds beter en haalde het in de volgende sets met 6-3 en 6-2. In de tweede ronde volgt voor de 22-jarige Belg een duel met het achtste reekshoofd, de Braziliaanse thuisspeler Rogerio Dutra Silva (ATP-155). Eerder kon ook al vierde reekshoofd Coppejans zich vlot plaatsen voor de tweede ronde in Sao Paulo. Hij speelt in de tweede ronde tegen de Braziliaanse wildcard Thiago Monteiro (ATP-526).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER