Home » Geen categorie » De Loore naar halve finale in Qatar, in dubbelspel naar finale met Verboven

De Loore naar halve finale in Qatar, in dubbelspel naar finale met Verboven

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Joris De Loore (ATP-482) heeft zich in het enkelspel van het Futurestoernooi van Qatar ($ 10.000) geplaatst voor de halve finale. In het dubbelspel bereikte hij samen met Laurens Verboven (ATP D-1103) de finale.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Vijfde reekshoofd De Loore nam het in de kwartfinale op tegen het vierde reekshoofd, Tom Kocevar-Desman (ATP-371) uit Slovenië. De Sloveen versloeg in de tweede ronde nog Laurens Verboven (ATP-1131). De 22-jarige De Loore kon revanche nemen en won met 6-1 en 6-4 van de Sloveen.

In de halve finale neemt onze landgenoot het op tegen de Tsjech Dominik Kellovsky (ATP-1079). Het wordt de eerste ontmoeting tussen beide spelers.

In het dubbelspel wist De Loore zich reeds te plaatsen voor de finale. Samen met Verboven versloeg hij het Qatarese duo Zayid en Zayed met 6-3 en 6-2. In de finale zal het Belgische duo het opnemen tegen de Brit Bambridge (ATP D-300) en de Japanner Uchida (ATP D-562).

koen

koen

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER