Home » Geen categorie » De Loore naar kwartfinale in Qatar, Geerts uitgeschakeld

De Loore naar kwartfinale in Qatar, Geerts uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Joris De Loore (ATP-487) heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het Futurestoernooi van Doha ($10.000). Michaël Geerts (ATP-509) haalde het niet van zijn Italiaanse tegenstrever. In het dubbelspel plaatsten De Loore en Geerts zich voor de halve finale.

Net zoals in de eerste ronde had zesde reekshoofd De Loore (foto) weinig moeite met zijn tegenstander. Onze landgenoot haalde het vlot met 6-1 en 6-3 van de Japanse kwalificatiespeler Keisuke Numaijri (ATP-1488).

In de kwartfinale zal de 22-jarige Wenduinenaar het opnemen tegen de Zwitser Antoine Bellier (ATP-749). Het wordt de eerste ontmoeting tussen beide spelers.

De 20-jarige Geerts slaagde er niet in om zijn dubbelpartner in de kwartfinale te vervoegen. De Italiaan Pietro Licciardi (ATP-724) was in twee sets te sterk voor onze landgenoot: 6-4 en 6-4.

In het dubbelspel schaarde het duo De Loore (ATP D-1019)/Geerts (ATP D-515) zich bij de laatste vier. In de kwartfinale won het duo van de Zweed Mridha (ATP D-530) en de Brit Ridout (ATP D-1249) met twee maal 6-4. In de halve finale wachten de eerste reekshoofden, de Rus Kalovelonis (ATP D-348) en de Tsjech Kellovsky (ATP D-552).

koen

koen

MEER NIEUWS