Home » Geen categorie » De Loore naar kwartfinale in Vancouver, Bemelmans out

De Loore naar kwartfinale in Vancouver, Bemelmans out

De Loore naar kwartfinale in Vancouver, Bemelmans out

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het challengertoernooi van Vancouver (Canada, $ 100 000) heeft Joris De Loore (ATP-214) zich knap geplaatst voor de kwartfinale. Ruben Bemelmans (ATP-100) ging nipt onderuit. 

De Loore moest het tegen de 100 plaatsen hoger gerangschikte Quentin Halys (ATP-122) opnemen voor een plaats in de kwartfinale. De Belg kon hun enige eerdere ontmoeting in 2016 winnen in twee nipte sets. Vannacht waren de twee spelers opnieuw erg aan elkaar gewaagd. De Loore kon na één uur en 42 minuten zegevieren met 6-3, 4-6 en 6-3.

Een minder goede prestatie voor Bemelmans die na een slijtageslag onderuit ging tegen de Italiaan Stefano Napolitano (ATP-203). De opslag van Bemelmans presteerde niet naar behoren. Na een verloren eerste set, kon de Belg orde op zaken stellen in de tweede manche. In de beslissende set had Napolitano aan één break genoeg om de wedstrijd binnen te halen. Na iets meer dan twee uur wedstrijd stonden de 5-7, 6-3 en 6-4 eindcijfers vast. Bemelmans was het zevende reekshoofd in Vancouver.

In het dubbelspel hadden De Loore (ATP D-298) en Chad Rhoden (ATP D-1495) geen kans tegen de eerste reekshoofden Treat Huey (ATP D-62) en Robert Lindstedt (ATP D-40). Ze gingen met 1-6 en 1-6 onderuit. Bemelmans (ATP D-270) was aan de zijde van Alex Bolt (ATP D-111) wel succesvol. Zij gingen met 3-6, 7-6 (4) en 10-3 voorbij Benjamin Bonzi (ATP D-257) en Quentin Halys (ATP D-156).

 

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
koen

koen

Meer nieuws