Home » ATP » De Loore ontdoet zich van Amerikaans talent in Cary

De Loore ontdoet zich van Amerikaans talent in Cary

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het challengertoernooi van Cary (Verenigde Staten, $ 50 000 + H) heeft Joris De Loore (ATP-437) zich geplaatst voor de tweede ronde. Hij won van een jong Amerikaans talent. 

De Bruggeling nam in het in de eerste ronde op tegen de wild card Sebastian Korda (ATP-517). Beide spelers waren in hun eerste ontmoeting erg aan elkaar gewaagd. De twee wisselden een break uit en stevenden af op een tiebreak. Deze kon De Loore relatief eenvoudig binnenhalen.

In de tweede manche zakte het niveau van Korda. De Belg schakelde een versnelling hoger en kwam nooit meer in de problemen. Na 1 uur en 34 minuten stond de 7-6 (3), 6-4 overwinning vast. In de tweede ronde ontmoet hij Marcelo Arevalo (ATP-176) uit El Salvador. Het wordt de eerste ontmoeting tussen beide spelers. Arevalo won dit jaar al twee challengertoernooien.

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden