Home » Geen categorie » De Loore stoomt door, Bemelmans valt in Happy Valley

De Loore stoomt door, Bemelmans valt in Happy Valley

De Loore stoomt door, Bemelmans valt in Happy Valley

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het Challengertoernooi van Happy Valley ($ 75 000) in Australië heeft Joris De Loore (ATP-195) zich geplaatst voor de halve finale. Hij versloeg het achtste reekshoofd Marton Fucsovics (ATP-158) in twee sets. Ruben Bemelmans (ATP-167) moest in twee sets zijn meerdere erkennen in Peter Gojowczyk (ATP-189).

Met een sterke eerste opslag heeft De Loore zijn seizoensstart alvast niet gemist. Enkel in de laatste set moest hij een break toestaan, het enige breakpunt dat Fucsovic kon versieren. De Belg won van het Hongaarse achtste reekshoofd in twee sets met 7-6(6) en 6-3. In de halve finale neemt De Loore het op tegen Omar Jasika (ATP-367). De 19-jarige Australiër Jasika won in 2014 de juniorentitel op de US Open en neemt in Happy Valley deel met een wildcard.

Bemelmans sneuvelt in de kwartfinale

Bemelmans moest in twee sets de duimen leggen tegen de Duitser Gojowczyk. Sleutel van de match was een minder goed scorende tweede opslag van onze Belg. Hij verloor de partij met 7-6(6) en 6-4. Bemelmans kan nu met enig vertrouwen de kwalificaties van de Australian Open in.

koen

koen

Meer nieuws