Home » Geen categorie » De Loore strijdt om titel in Eupen

De Loore strijdt om titel in Eupen

De Loore strijdt om titel in Eupen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Joris De Loore (ATP-512) heeft zich geplaatst voor de finale van het Futurestoernooi van Eupen ($ 10 000). Daarin neemt hij het op tegen de Duitser Oscar Otte (ATP-599), die Stijn Meulemans (ATP-1077) naar huis stuurde. In het dubbelspel grepen Sander Gillé (ATP D-376) en Joran Vliegen (ATP D-673) naast de titel.

De Loore (foto) moest in de halve finale aan de bak tegen topreekshoofd Constant Lestienne (ATP-334). Op papier was de Fransman favoriet, maar onze landgenoot gunde zijn tegenstrever geen enkele kans. Met 6-3 en 6-1 stootte hij door naar de finale.

Tegenstrever in de finale wordt de Duitser Otte, die Meulemans naar huis stuurde. Onze landgenoot won de eerste set met 6-0 maar kon in de tweede set wel aanklampen. Uiteindelijk pakte de Duitser toch de tweede set met 7-5. Het wordt het eerste duel tussen De Loore en Otte, onze landgenoot kan in Eupen zijn eerste titel van 2015 pakken.

In het dubbelspel grepen Gillé en Vliegen naast de titel. Het Britse duo Billy Harris (geen ranking) en Evan Hoyt (ATP D-855) speelde al een hele week sterk in Eupen, en grepen met 7-6(5) en 6-3 de titel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws