Home » Geen categorie » De Loore verschalkt vijfde reekshoofd in Vancouver

De Loore verschalkt vijfde reekshoofd in Vancouver

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Odlum Brown Vanopen in Vancouver (Canada, $ 100 000) heeft Joris De Loore (ATP-214) zijn eerste wedstrijd gewonnen. Zijn tegenstander gaf op in de tweede set. Ruben Bemelmans (ATP-100) speelt dinsdag zijn eerste wedstrijd.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De Loore stond in de eerste ronde tegenover vijfde reekshoofd Henri Laaksonen (ATP-93). Onze landgenoot won de eerste set met 6-3. In set twee leidde de Zwitser met 0-1 toen hij de handdoek gooide. In de tweede ronde volgt een duel met de Fransman Quentin Halys (ATP-122) of de Amerikaan Ryan Shane (ATP-492). Dinsdag ontmoet Bemelmans de Canadees Philip Bester (ATP-580) in de eerste ronde.

De Loore (ATP D-298) en Bemelmans (ATP D-270) dubbelen ook in Vancouver, maar niet samen. De Loore neemt het samen met Chad Rhoden (ATP D-1495) op tegen de topreekshoofden Treat Huey (ATP D-62) en Robert Lindstedt (ATP D-40). Bemelmans speelt samen met Alex Bolt (ATP D-111) tegen Benjamin Bonzi (ATP D-257) en Quentin Halys (ATP D-156).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER