Home » Geen categorie » De Loore vlot naar halve finale in Doha, samen met Geerts ook in dubbelfinale

De Loore vlot naar halve finale in Doha, samen met Geerts ook in dubbelfinale

De Loore vlot naar halve finale in Doha, samen met Geerts ook in dubbelfinale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het Futurestoernooi van Doha (Qatar, $ 10 000) is Joris De Loore (ATP-487) doorgedrongen tot de halve finales na een zege in twee korte sets tegen Antoine Bellier (ATP-749). Samen met Michaël Geerts heeft De Loore zich ook geplaatst voor de finale in het dubbelspel.

Na twee vlotte overwinningen zonder setverlies stond de 22-jarige De Loore in Qatar in de kwartfinale tegenover de 19-jarige Zwitser Bellier. Ook deze kon weinig inbrengen tegen onze landgenoot. Na amper 55 minuten stond de 6-1 en 6-2 eindscore voor De Loore op het bord. In de halve eindstrijd wacht de Japanner Hiroyasu Ehara (ATP-359), het tweede reekshoofd.

Ook in het dubbelspel raast De Loore samen met Antwerpenaar Michaël Geerts door het toernooi. Na toernooiwinst vorige week met Laurens Verboven op dezelfde locatie in Qatar  heeft De Loore zich deze week met Geerts opnieuw geplaatst voor de dubbelfinale. In de halve finale waren De Loore (ATP D-1019) en Geerts (ATP D-515) met 6-4 en 6-3 te sterk voor het als eerste geplaatste duo Kalovelonis (ATP D-348) – Kellovsky (ATP D-552). In de finale spelen ze voor de titel tegen Luke Bambridge (ATP D-301) – Mats Moraing (ATP D-1563).

koen

koen

Meer nieuws